jueves, junio 12, 2008

Reflexiones dia 12 de Junio

Lo que tienen las hemerotecas, “26 Mayo 2006 - El concejal de Proyectos de Ciudad del Ayuntamiento de Gandía, Josep Miquel Moya ha informado que las obras del paseo, se iniciarán de manera inminente, ya que se ha fijado un plazo de ejecución de 14 meses, pese a que partía de un presupuesto de adjudicación de más de cinco millones de euros, finalmente ha quedado cifrado en 3.600.000 euros; el lema publicitario de las obras es ‘entre tots farem del passeig un bon passeig’”.


12 de Junio 2008 (2 años después),El proyecto inicial del Passeig de les Germanies no se completará en su totalidad en 2008 tal como se anunció en la pasada legislatura.

El gobierno municipal de Gandía ha superado la previsión inicial del presupuesto, de 3 millones 600 MIL euros, cuando aún falta por realizar un tercio de la obra, que en este caso corresponde a los tramos más cercanos a Río Serpis”, sin comentarios.


¿Quién planifico mal?, ¿Quién tiene la culpa del retraso y del coste adicional de las obras que faltan por realizar?, ¿esto no es polémica?, o ¿simplemente es que esto mejor no tocarlo?.

8 comentarios:

Xavi dijo...

Browner, crec que del 2003 a l'actualitat la majoria en el govern municipal (i l'alcaldia) és del PSOE.
Si Moya té alguna cosa que explicar, que ho explique; però recorda una cosa: Orengo (POSE), com a alcalde és el principal responsable d'aquest projecte.

Browner...Seguro? dijo...

Xavi...te veo un poco suspicaz

En ningún momento he dicho que sea Moya quien tiene que dar explicaciones, simplemente me he limitado a transcribir dos noticias y ha preguntar quien tiene la culpa, mi intención solo era saber si alguien, QUIEN SEA, va a dar alguna explicación del desfase temporal y económico, solo eso, porque te aseguro que lo de los sueldos cuando este finalizado el Paseo sera un chiste al lado del gasto de la reforma del paseo.

Emili Morant dijo...

Ostres, Browner, vos note alterats últimament. Penja fotos de bikinis (o sense bikini) per a que que vos relaxeu, que si no arribareu tots a les pròximes eleccions locals (2011! pos no falta...) més cremats que la moto d'un hippi... ;-)

Jo estic de vacances (en el blog només, tinc oposicions), però supose que tornaré en Juliol. Salutacions afectuoses!

Browner...Seguro? dijo...

Hola Emili.. jajaja.. i aixo que som casi amics.. imatginat els enemics.. jajaja

ja te fet cas i penjat una de informatics...

Salutacions i bones oposicions.. si es que ni'han bones

voyeur dijo...

Quina gràcia, Xavi. Encara recorde les falques de ràdio que resaven això de "Area de Planificació i Projectes de Ciutat") (obviant allò de "Ajuntament de Gandia). Encara recorde el fum de medalles que Moya es penjava sempre que podia... Ho recorde jo i sembla que també un grapat de ciutadans, que va castigar el Bloc per eixa prepotència les passades eleccions. Ara, resulta que les coses que es van fer bé eren mèrits del Bloc i les cagades cosa d'Orengo, l'alcalde del PSOE. I ara que esteu a l'oposició (perquè voleu) TOT es fa malament!

Xavi dijo...

Voyeur, a lo millor va pedre alguns per una malentessa prepotència, però també va guanyar uns altres (Conec personalment alguns casos). Jo particularment pense que la causa principal va ser la no renovaciò del pacte amb Peris. Però be, com ja m'han dit varies vegades, temps al temps. Vorem com evolucionen els 3 anys que queden.
Per cert, no TOT es fa malament. No simplifiques voyeur. Sé que la simplificació és vàlida per a molta gent, però pense que els que ens passem pel raconet del browner tenim un poc més de trellat.

Marc dijo...

Xavi, es cert que no deguem simplificar però tambè es cert que sols veus negativament tot el que fà l'actual govern (al meyns, això em sembla).

L'amic Moya va anunciar fà dos anys l'escola d'idiomes a "bombo i platillo" com si la pagase ell de la butxaca, i s'ha escomençat a construir fa uns díes.

Aquesta setmana ha fet roda de premsa diguent que a les propostes de l'actual Govern sols hià fum i res concret.

¿Això no es prepotencia? ¿es coherent? (crec que s'ens supossa meins inteligents del que pot ser som desde la clase política).

Jo crec que si deuría donar explicacions per les obres del Passeig com a ex-responsable únic de l'area de Planificació i Projectes de Ciutat.

Bon día i bon vent (m'alegre que gaudires de un bon dia a la platja de l'ahuir).

Browner...Seguro? dijo...

Per fi.. algo bo.. efectivament pense que tenim mes trellat del que pareix... salut i republica amics