miércoles, febrero 06, 2008

Un escolapi tracta el bisbe Cañizares d'"heretge"

OTRA IGLESIA EXISTE, AUNQUE SEA MINORITARIA Y SU VOZ SE ESCUCHE MENOS, SI EXISTE.

Un escolapi tracta el bisbe Cañizares d'"heretge"

En declaracions a El matí de Catalunya Ràdio, l’escolapi i membre de l’equip directiu del Casal dels Infants del Raval, Enric Canet, ha afirmat que “el bisbe Cañizares, amb tots els respectes del món, és un heretge. No pot tenir l’arrogància de dir que parla en nom de Crist”.“Ell ha de creure que la manera en què parla és pròxima a Crist però no pot argüir, no pot dir ‘jo estic parlant en nom de Crist’“, ha afegit. Per Canet, el cristianisme és el treball de la consciència de les persones i el que han de fer els bisbes és ajudar la gent a tenir consciència pròpia.

Enric Canet considera que “l’Església, per tenir tranquil·litat, ha perdut el futur. Els bisbes catalans també ho creuen però callen massa. Per això és bo que noms com el de l’abat Soler s’alcin com a veu dels que no tenen veu i diguin que hi ha una altra Església que és possible. La de la concòrdia i el diàleg”, ha puntualitzat.

5 comentarios:

Anónimo dijo...

Cañizares a la hoguera, eso sí, bajo palio...

Un abrazo amigo.

SergioB. dijo...

con dos cojones!

jeje...
y el abad de monsterrat tb dijo alguna cosa en contra de la manipulación...

Micalet dijo...

Pq serà que les veus discrepants dins l'esglèsia no arriven mai a llocs de poder?

Marta dijo...

Por fin se oye una voz razonable y coherente. Tanto radicalismo eclesiástico me tenían harta.

Como católica practicante, te puedo asegurar que hay más de un cura que habla y piensa así, creo que esa es la razón por la que sigo siendo Católica y practicante.

Carlos V dijo...

Beziers,Occitania (sureste de Francia) inicios del siglo XIII, cruzada de la Iglesia de Roma contra los cataros (conocidos como "los cristianos puros"). Cuando la ciudad se rinde pacificamente, el conde Simon de Monfort pregunta al enviado papal que hacer ante la imposibilidad de saber quienes de entre los 15000 habitantes de la ciudad son los 200 cataros refugiados: "Matadlos a todos, Dios ya los distinguirá"
800 años después, nadie en la Iglesia ha pedido discuplas por esta matanza, una más en su sangriento historial. Palabra de Dios